Brug for support?

HardieWindbreaker

Effektiv beskyttelse i al slags vejr

02-06-2020
Klimaet bliver fugtigere og fugtigere, og det stiller høje krav til dine byggeløsninger. Derfor er den robuste fibercement-vindspærreplade HardieWindbreaker™ udviklet til at kunne stå imod elementernes rasen uden at gå på kompromis med hverken arbejdsmiljø eller bæredygtighed.

Stærk og nem at håndtere for én mand
Hos entreprenørfirmaet J. A. Laursen A/S bygger man helst med HardieWindbreaker™ som vindspærreplade, fortæller byggeleder og partner Kristian Aarslev: 
- I modsætning til almindelig vindgips kan den holde til at få regn og vind i 12 måneder uden at blive porøs og smuldre. Men den er også let at håndtere for tømrerne, så vi får nemmere ved at optimere arbejdet på pladsen. 

- Én mand kan håndtere en hel plade, så det fungerer superfint, supplerer tømrer Kilian Jørgensen fra J. A. Laursen A/S.
HardieWindbreaker™ har 15 års garanti, er diffusionsåben og beskytter underkonstruktionen mod vind, vand og fugt. Derudover er den fremstillet af naturlige råmaterialer uden farlige stoffer eller salte, der kan gå i forbindelse med eller på anden vis korrodere tilstødende bygnings- eller konstruktionsdele.

Læs mere om HardieWindbreaker™:
https://jameshardie.dk/produkter/hardiewindbreaker/
 
×