Brug for support?

Erfaren salgsprofil indtager post for James Hardie i Nordjylland

Erfaren salgsprofil indtager post for James Hardie i Nordjylland

04-02-2022
Rasmus Kokholm, 41, er i januar startet som ny salgskonsulent med primært ansvar for region Nordjylland hos James Hardie Denmark, der har hovedkontor i østjyske Gedved. Rasmus bringer blandt andet 15 års erfaring fra tømrerfaget med sig. 

James Hardie Denmark styrker deres tekniske rådgiver- og salgsteam med ansættelsen af en ny konsulent, der skal køre landevejene tynde i region Nord- og Midtjylland. Han hedder Rasmus Kokholm og kommer senest fra en stilling hos konkurrenten Knauf.

Ramus er oprindeligt udlært tømrer og har arbejdet 5 år for et typehusfirma og 10 år i en mindre tømrervirksomhed. Det er erfaring, der – ifølge Rasmus – er uvurderlig, når han taler med sine kunder: 

- Jeg møder folk 100 pct. i øjenhøjde og kan hurtigt sætte mig ind i de udfordringer, kunderne måtte stå overfor. Det gør det lettere at sikre det gode byggeri og processerne omkring det.

Lidt af et scoop

Hos fibercementproducenten, der også ejer fibergipsvirksomheden fermacell®, ses ansættelsen af Rasmus Kokholm som lidt af et scoop, der styrker kræfterne i salgstemaet:
 

- Vi er glade for at have fået Rasmus med ombord og ser det som en stor fordel at kunne sende netop ham ud på landevejene. Han har gode kontakter i branchen og kender til både dagligdagen og jargonen derude, lyder det fra salgschef hos James Hardie Denmark, Thue Houlberg.
 

For Rasmus Kokholm er det især produktsortimentet, der trækker i det nye job:
 

- Jeg er stolt over at være havnet her, for jeg betragter fermacell® fibergips som absolut markedsledende, derudover er der et enormt potentiale i fibercementen på det danske marked – ikke mindst med den nye Hardie® VL Plank. Det potentiale glæder jeg mig til at være med til at indfri ude hos kunderne, afslutter han.
 

Rasmus Kokholm bor i Åbybro med sin kone og deres to sønner på hhv. 10 og 12 år. I sin ferie og fritid holder Rasmus af at sejle med familien og dyrke crossfit.

×