Brug for support?

fermacell ønsker glædelig jul og godt nytår - vi starter 2017 med et brag af en garanti

fermacell ønsker glædelig jul og godt nytår - vi starter 2017 med et brag af en garanti

16-12-2016

Vi mennesker kan ikke undgå at påvirke de omgivelser, vi lever i. Derfor er fermacell fibergips udviklet til at bære de ting, du ikke kan - en rigtig væg, der holder til mere.

fermacell Fibergips består af 20 pct. fibre fra genbrugspapir og 80 pct. genbrugsgips. De to ingredienser blandes, tilsættes vand og presses med 6000 ton tryk, hvorefter pladerne tørrer, hærder og slibes. Cellulosefibrene giver pladerne stor styrke uden bindemidler og tilsætningsstoffer. De er homogene og mister ikke styrken, hvis overfladen beskadiges.

Fibergips er et ekstremt stærkt materiale,samt meget skrue- og slagfast - altså en rigtig væg.En fibergipsplade erstatter typisk to lag kartongipsplader. Det gør dem ideelle til pladsbesparende skillevægge. Med fibergips opnås en smal konstruktion på blot 145 mm, der samtidig holder lydniveauet nede på 55 db. Dette er nogle af de egenskaber, der gør, at fermacell nu giver 20 års garanti mod brud-skader. Vi er stolte af vores produkt's egenskaber, og glæder os til at fortælle jer meget mere om fermacell ogbrudgarantien i 2017.

fermacell ønsker glædelig jul og godt nytår

Vi takker alle vores samarbejdspartnere for et godt samarbejde i 2016, og glæder os rigtig meget til at fortsætte dette i 2017. fermacell, og holdet bag, ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. (skulle en raket rammeen fermacellvægnytårsaftenskerdersikkert ingen brud - men skulle det ske, sågiv os et ring 2. januar kl. 8.00)

×