Brug for support?

fermacell opruster med nye, erfarne kollegaer

fermacell opruster med nye, erfarne kollegaer

24-05-2018
fermacell har de seneste par måneder udvidet organisationen med hele seks nye medarbejder. Det sker blandt andet som følge af, at fermacell er blevet del af James Hardie Group. Med flere erfarne profiler styrkes både salg og service i virksomheden.

fermacell er førende fibergipsproducent i Europa og forventes at vækste en del over de næste år. Gennem de seneste måneder har fermacell derfor styrket organisationen med en række nye medarbejdere. Væksten i medarbejdere kommer samtidig med, at fermacell er blevet del af fibercementvirksomheden James Hardie Group, og nyansættelserne har blandt andet til formål at styrke og videreudvikle virksomhedens salgs- og servicekapaciteter.

To tekniske rådgivere De i alt seks nyansættelser har fundet sted over de seneste to måneder. I starten af april kunne fermacell således byde Maria Laygardt og Claus Dyhm velkomne som tekniske rådgivere.:

- Maria Laygardt (39) kommer fra en lignende stilling hos Ytong og har særlig ekspertise og erfaring med at anvende konverteringsværktøjer til at sikre overblik over kundernes ordrer og mængdeberegning. Maria har en baggrund som byggetekniker og maler, hvorfor hun også har særligt fokus på at yde professionel rådgivning til maler-segmentet.

- Claus Dyhm (63) har tidligere været selvstændig tømrermester i mange år, og har derfor indgående kendskab til at arbejde med såvel fermacells fibergipsprodukter som James Hardie-produkter i praksis. Claus yder teknisk rådgivning til kunder og er ansvarlig for at afholde kurser i fermacells showroom på hovedkontorets adresse i Gedved i Østjylland.

Foruden de to tekniske rådgivere har fermacell budt velkommen til to nye sælgere pr 1. maj:

- Henrik Max Rasmussen (36) er sælger på Sjælland, mens Christian Møller Rosensten (38) er sælger og teknisk konsulent i Sønderjylland og på Fyn. De kommer begge fra Cembrit og har begge mange års erfaring fra branchen og indgående kendskab til både kundekredsen og James Hardie-produkter, som for eksempel Hardie Plank og Hardie Panel.

Dertil er back office blevet styrket med friske kræfter i form af Susanne Udengaard og Jane Nyrup, som begge tager hånd om ordrebehandling.

Højt service- og supportniveau Både fermacell og James Hardie bringer kvalitetsløsninger i markedet. Synergierne mellem de to forventes at indfri oplagte vækstmuligheder og kontinuerlig forbedring af moderne state-of-the-art løsninger til lette vægge, brandbeskyttelse, trækonstruktioner og fibercement.

Erfarne profiler med stærke kompetencer inden for både salg, rådgivning og service er ifølge adm. direktør Niels Jørgen Pallesen en helt naturlig følge af den forventede vækst:

- Vi skal ikke blot kunne levere kvalitetsmaterialer. Vi skal også yde solid rådgivning, bidrage til at udvikle innovative løsninger, forbedre effektiviteten og sørge for god totaløkonomi i et projekt. Vi vil gøre en regulær forskel for vores kunder, og det kræver blandt andet skarpe tekniske kompetencer. Derfor står vi med de nye profiler endnu stærkere i markedet, siger Niels Jørgen Pallesen om oprustningen på medarbejdersiden, og tilføjer:

- Med tilgangen af de nye medarbejdere er vi sikre på at kunne holde os på forkant med vores kunders behov og hele tiden møde dem med det samme høje service- og supportniveau, som de i forvejen kender os for.

De seks nye medarbejdere hos fermacell på fællesfotoet:

Fra venstre er det de to sælgere Henrik Max Rasmussen og Christian Møller Rosensten; i midten er det Jane Nyrup og Susanne Udengaard fra Ordreafdelingen; til højre de to tekniske rådgivere Maria Laygardt og Claus Dyhm.

×