Brug for support?

James Hardie ansætter gør-det-selv-husbygger

James Hardie ansætter gør-det-selv-husbygger

12-03-2021

Malene Eskol på 37 år er startet som vores nye kollega i kundeserviceafdelingen, og henders opgaver bliver bl.a. at besvare kundehenvendelser og behandle kundeordrer. Og netop kunderne kan Malene Eskol relatere til. For knap tre år siden, byggede hun nemlig sit eget hus i fællesskab med sin mand.

”Jeg kender til nogle af de udfordringer, som kan opstå i forbindelse med et byggeri, og den erfaring vil jeg tage med mig i kundeserviceafdelingen. Og så har jeg interesseret mig for byggebranchen lige siden, jeg lærte den at kende, da min mand og jeg opførte vores eget hus i Brejning som nybyggere,” fortæller Malene Eskol.

Ingen snorlige vej

Vejen til byggebranchen har ellers ikke været snorlige for Malene Eskol. Hun er oprindeligt uddannet veterinærsygeplejerske og har i 12 år hjulpet alverdens dyr, indtil hun for tre år siden skiftede spor.

”Det er aldrig for sent at lære et nyt fag at kende, og jeg er glad for, at jeg nu får mulighed for at engagere mig i en meget interessant og vigtig branche,” fortæller hun.

Malene Eskol glæder sig især til at bidrage til virksomheden med et positivt sind og gå-på-mod. Hun bor i Brejning med sin mand og deres to børn.

×