Brug for support?

Ny bæredygtighedsspecialist på James Hardie Danmark-holdet

Ny bæredygtighedsspecialist på James Hardie Danmark-holdet

28-10-2022
Vi er blevet en bæredygtighedsspecialist rigere! Han hedder Morten, og han er bl.a. ’Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri’.

Det betyder, at Morten kommer med kendskab til alt fra livscyklusanalyse (LCA) til DGNB-certificeringer og genanvendelse af byggematerialer. 

Han har altså brugbar viden om bæredygtigt byggeri og materialers miljøegenskaber.

Et kæmpe bæredygtighedspotentiale

Morten har en baggrund som bygningskonstruktør og har tidligere arbejdet hos et typehusfirma. Hos James Hardie Danmark skal han slå sine folder som teknisk rådgiver for kunderne og være med til at sætte bæredygtighed endnu højere på dagsordenen.
 
- Jeg brænder for bæredygtighed, og især inden for byggeri er det jo et rigtig vigtigt parameter. I mine øjne går fermacell® forrest på området, fordi fibergipspladerne længe kun har krævet ét lag i stedet for to, og fordi de består af genbrugt papir og pap, genanvendt gips og vand, fortæller Morten. Han fortsætter:
 
- Jeg ser et kæmpe potentiale i hele paletten af vores produkter, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet.
 
Morten har faktisk lige været på besøg på vores lager i Vamdrup, hvor han både så fermacell® fibergips, Hardie® Plank og Hardie® VL Plank i lange baner. Han var især fascineret af at opleve logsitikken bag det hele og se den måde, mange varer bliver leveret fra produktionsfabrikken til det danske lager med tog – direkte til lagerets port.

Stort velkommen til Morten!
×