Brug for support?

Per Mosegaard - garvet branchemand nu en del af fermacell

Per Mosegaard - garvet branchemand nu en del af fermacell

11-02-2019
Per Mosegaard er ansat som vores nye projekt- og forhandlerkonsulent med ansvar for det sjællandske marked. Han kommer fra kartongipsproducenten Knauf, hvor han har været de seneste 22 år.

Den 1. februar startede Per Mosegaard, 54, som vores nye projekt- og forhandlerkonsulent. Hans fornemmeste opgave er at videreudvikle vores mange løsninger til det sjællandske projektmarked.

Per Mosegaard kommer til det nye job med masser af brancheerfaring. Han har nemlig de seneste 22 år arbejdet hos Knauf, leverandør af kartongips til den danske byggebranche.

- Vi er meget glade for at få Per med ombord, og der er ingen tvivl om, at vi har gjort lidt af et scoop ved denne ansættelse. Vi har nogle af markedets bedste brands, så derfor skal vi også have markedets bedste team til at fortsætte den vækstkurve, vi har vist igennem de sidste mange år, fortæller Jens Norddal, som er vores markedsdirektør i Danmark.

- Vi ønsker at tiltrække de rette profiler, som vil arbejde i en virksomhed, der giver plads til forskellighed og rummelighed. Vi ser frem til at kunne drage nytte af Pers mangeårige erfaring fra branchen samt den vindermentalitet, han også bringer med sig, fortsætter han.

Ambitioner om at ændre
Det er særligt erfaringerne med projektmarkedet og gips som byggemateriale, som Per Mosegaard kan tage med sig. Samtidig kommer hans store netværk i branchen ham til gode.

- Med så mange år i faget har jeg kunnet opbygge et stort netværk. Jeg ser meget frem til at udbrede fibergipsens gode egenskaber og måske være med til at få materialet i spil i nogle projekter, hvor det ellers ikke var tiltænkt, forklarer den nyansatte konsulent og fortsætter:

- I al ydmyghed er mit mål at være med til at ændre på tingene og udfordre de gængse normer. Det håber jeg, at arkitekterne og bygherrerådgiverne er med på.

Og selvom Per Mosegaard har været i faget i over to årtier, vil der stadig være ting, han kan lære:

- Vi lærer alle sammen hele tiden, og det kommer jeg også til hos fermacell. Man kan sagtens lære en gammel hund nye tricks. Det bliver svært at sige farvel til så mange gode kollegaer hos Knauf, men jeg glæder mig også meget til at møde mine nye kollegaer, lære dem at kende og ikke mindst lære af dem, slutter han.

×