Brug for support?

Stine og Ibi

Stine og Ibi

02-09-2020

Aktiviteten i salgssupporten hos James Hardie Danmark buldrer af sted, og vi oplever stor travlhed i vores ordreafdeling/backoffice. Det er dem, der hver dag er med til at sikre, at du får dine ordrer til tiden og til den bedste pris.


Det handler først og fremmest om god service
Derfor opruster vi nu med endnu to stærke profiler: Ibi Friis Knudsen og Stine Brandt, der begge er startet i august. Allerede nu sidder de klar ved telefon og mail til at hjælpe dig godt videre.

- Det handler først og fremmest om at yde en god service og være med til at skabe gode resultater sammen med kunderne, siger Ibi Friis Knudsen og suppleres af Stine Brandt:
- Vi har rimelig travlt lige nu, og der er mange nye ting, der skal læres her fra starten. Men det er utroligt spændende, og jeg glæder mig til at tage godt hånd om kunderne og hjælpe dem, så de kommer effektivt videre i deres arbejde.


Kunderne skal have en god oplevelse
Ibi Friis Knudsen kommer med en baggrund inden for logistik og indkøb i forskellige brancher. Hun er oprindeligt uddannet speditør hos DHL i 2007 og har arbejdet med indkøb, planlægning og logistik i virksomheder som Marcus Gruppen og Nine United Danmark, der i dag er kendt som Hay.

Senest har hun 2016-2020 været administrativ medarbejder i sin mands autolakererfirma. Men hun ville gerne tilbage til det, hun brændte for, og søgte derfor ind hos os.
Stine Brandt er uddannet handelsøkonom i 2017 og desuden udlært e-handelsassistent hos Whiteaway.com. Her var der også en del logistikopgaver, og hun ser frem til at få sin erfaring og sine kompetencer bragt i spil hos os:


- Byggeriet er en spændende branche, hvor det går stærkt, og tingene bare skal spille hver dag ude på byggepladsen. Derfor er det også vigtigt, at vi yder en god service og sørger for, at kunderne får en god oplevelse.
 

Du kan finde kontaktoplysninger på Ibi, Stine og resten af os hos James Hardie Danmark her:
https://www.fermacell.dk/dk/kontakt

×