Brug for support?

Tak for besøget på Building Green messen

Tak for besøget på Building Green messen

31-10-2014
Tak for besøget

Fermacell vil gerne takke de mange besøgende på Building Green messen i København der lagde vejen forbi vores messestand.

Vi har haft en meget travl og udbytterig messe og vi er glade for den meget respons vi fik fra de mange rådgivere og bygherrer der besøgte messen.

Langt størstedelen af de rådgivere der besøgte os på standen havde et ret godt kendskab til Fermacell systemerne og gik målrettet efter mere info om vores introduktion af Fermacell Green Line pladen på det Scandinaviske marked.

Flere ønskede også nærmere information omkring Fermacell Powerpanel H2O plader til facadeløsning i passiv huse og lav energi projekter.

Fermacell Powerpanel anvendes i projekter hvor man ønsker en holdbar pudset facade med bedst mulige isoleringsevne.

Generelt er markedet for lette facader hurtigt voksende og vore løsninger med uorganiske, cementbaserede pudsbærende plader er i stor fremdrift på det Skandinaviske marked.

Sidst men ikke mindst tak fordi du valgte at besøge os på Building Green messen i Forum. Vi håber, du havde en god oplevelse på vores stand. Du er meget velkommen til at kontakte os, både hvis du har spørgsmål til vores specifikke produkter eller selskaber, ønsker brochure materiale eller andet.


Venlig hilsen

Peder Hauch & Søren Dyhm
Projektrådgiver
/ Bygningskonstruktør


Mobile: +45 24452047

Email: Peder.hauch@xella.com

×