Om fermacellfermacell producerer og distribuerer højkvalitets byggematerialer. Vores produktportefølje inkluderer fibergipsplader til vægge, lofter og gulve, cementbaserede plader, akustiklofter, stål samt tilbehør. Se meget mere under produkter. fermacell er kendt for meget robuste materialer med høj skrue- og slagfasthed, brandmodstand og særlig god lydisolering. Fermacell Scandinavia er en del af tyske Fermacell GmbH og står for de samlede aktiviteter i hele Skandinavien, inklusiv de Nordatlantiske øer. Aktiviteterne i Skandinavien styres fra hovedkontoret i Gedved. fermacell har desuden dansk centrallager i Vamdrup ved Kolding.

Fibergips - en rigtig væg giver 20 års garanti

Vores kerneprodukt er robuste indervægge. En væg må ikke være noget, du lægger mærke til. Dens egentlige eksistensgrundlag er at være en ”usynlig” ramme for dit liv. Svag modstandskraft mod slag og stød og ringe støjdæmpning nedbryder det grundlag. Men med fermacell kan du imidlertid få alle fordelene ved lette vægge, uden at gå på kompromis med styrken. Hos fermacell ved vi, at en fermacell-væg vil holde til alt det, den udsættes for under normale betingelser i bygningens levetid.  Hvis en fermacell væg alligevel skulle blive beskadiget af stød er den også meget let at reparere.

Vi er faktisk så sikre på, at fermacell Fibergipsplader kan tåle daglige stød og knubs i travle omgivelser som fx børneværelser, kontorer eller i institutioner, at alle fermacell Fibergipsplader kommer med en 20 års brudgaranti. Læs mere om garantien

Cementbunde plader - fx til vådrum og facader

Siden starten af 00’erne har fermacell produceret cementbundne plader kaldet fermacell Powerpanel HD og fermacell Powerpanel H2O. Disse plader er helt uorganiske og tåler derfor også andre, hårdere miljøer og fugtbelastninger end fermacell Fibergips. fermacell Powerpanel pladerne er opbygget i en sandwichkonstruktion, med en kerne af lette tilslagsstoffer og et dæklag med cement og armering. Læs meget mere her

fermacell ACOUSTIC – lyden af liv i fred og ro

I samarbejde med den danske designer Lars Vejen og eksperter inden for akustik har fermacells tekniske rådgivere gentænkt den stærke fibergipsplade som nyskabende akustikplade. fermacell ACOUSTIC giver større velvære i alle rum uden at gå på kompromis med æstetikken. De klassiske designs falder ind som en velintegreret del af indretningen i såvel moderne som klassisk arkitektur. Se og læs mere om fermacell ACOUSTIC.

fermacell’s fremtid

I dag er fermacell en betydelig leverandør inden for gipsplader og cementbundne plader samt stålprofiler, og er lige siden sin spæde begyndelse for mere end 40 år siden vokset sig større og større. Med sit komplette tilbehørsprogram er fermacell en vigtig del af den moderne byggebranche og fortsætter sin udvikling med nye pladeprodukter, hele tiden med konstant fokus på at optimere byggeprocessen og kvaliteten i byggeriet.