Brug for support?

James Hardie Europe
 
Virksomhed og varemærker
James Hardie Europe GmbH er et datterselskab af det internationale James Hardie Industries plc (JHIplc), som blev grundlagt i Australien i 1888. I dag er James Hardie Industries plc en international markedsleder inden for byggematerialer, der indeholder fibercement, og med meget stærke markedspositioner i USA, Australien, New Zealand og Philippinerne.
 
James Hardie Europe GmbH blev skabt gennem overtagelsen af det tidligere Fermacell GmbH i 2018. Ud over HardiePlank® og HardiePanel® fibercement facadebeklædning, omfatter sortimentet også fermacell® fibergipsplader af højeste kvalitet. James Hardie Europe GmbH kan således tilbyde komplette vægsystemer til alt byggeri på stål- og trækonstruktioner. Sortimentet afrundes af det cementbaserede letvægts-betonpanel Powerpanel® H2O og Powerpanel® HD med glasfiberforstærkning til bygningsområder med kraftige belastninger eller mekanisk påvirkning. Varemærket Aestuver® står for løsninger inden for strukturel brandsikring samt for brandsikringsløsninger inden for elektriske installationer og underjordiske trafikanlæg.
 
Formål
James Hardie Industries plc er en af verdens førende producenter af byggematerialer. Sammen med sit europæiske datterselskab påtænker James Hardie Europe GmbH at udvide sit europæiske forretningsområde med stærke bygningsplader til indvendig brug og facader samt at øge bæredygtighed på det europæiske marked med mærkerne JamesHardie®, fermacell® og Aestuver®. Et bredt produktsortiment giver de bedste muligheder for dette. Markedet kræver moderne byggematerialer, som kan fremstilles effektivt inden for en kort tidsramme og uden unødvendigt lang tørringstid, ved at bruge nemt håndterbare materialer og tidsbesparende procestekniker. Med mærkerne JamesHardie®, fermacell® og Aestuver® har James Hardie Europe de rigtige produkter og systemer til at imødekomme markedets krav.
 
Filosofi
James Hardie er en virksomhed, der aldrig står stille. Inspireret af nye og stadigt bedre teknologi og motiveret af vores begejstring for innovation udvider og optimerer vi hele tiden vores tjenester for at udvikle og tilbyde stadigt bedre produkter. Vi investerer derfor meget i forskning og udvikling med særligt fokus på produktkvalitet og produktionseffektivitet for at skabe vedvarende produkter, der er billige at vedligeholde. Arkitekter, rådgivere, bygherrer og husejere kan hos os finde trendsættende løsninger til gennemførelse af deres individuelle drømme.


Historie
James Hardie
Firmaet blev grundlagt for mere end 100 år siden; i 1888 tog den unge James Hardie turen fra Skotland til Melbourne i Australien og grundlagde et firma til import af olie og garveriprodukter. Med en fin fornemmelse for behovet på det australske marked specialiserede han sig senere i byggematerialer. Sammen med sin partner, Andrew Reid, som også var immigreret fra Skotland, startede han en virksomhed med byggematerialer og som blev drevet af familien Reid indtil 1995 efter at James Hardie havde trukket sig tilbage. Firmaet blev børsnoteret på den australske aktiebørs i 1951, og i de efterfølgende år ekspanderede firmaets portefølje til at omfatte utallige nye bygnings- og industriprodukter.
 
Lige siden det første James Hardie® fibercementprodukt blev lanceret i Australien og i USA i midten af 1980'erne har den globale spiller fortsat med at udvikle innovation med egne forsknings- og produktudviklingsgrupper. Som et resultat af årtiers forskningsarbejde er HardiePlank® og HardiePanel® facadebeklædninger nu tilgængelige på markedet - ca. 6 millioner huse på verdensplan senere - som et byggemateriale, som er tyndt, men særdeles formstabilt og modstandsdygtigt, og som hverken kryber eller svulmer op og som ikke slår revner selv ved brug under de mest ekstreme klimatiske forhold. Takket være den tekniske og produktionsmæssige viden, der er bygget op i Australien, er firmaet nu en førende, global producent af højteknologiske byggematerialer med et bredt sortiment af løsninger til både indvendige og udvendige beklædningsopgaver.
 
fermacell®
fermacell® fibergipsplader er det ideelle supplement til James Hardies produktportefølje. Den første fibergipsplade - og derved den første fibergipsplade i Tyskland - rullede ud af produktionslinjen på fermacell® fabrikken i Münchehof ved Goslar i starten af 1970'erne. Dette skabte grundlaget for fermacell® mærkets succes. Disse højkvalitetsplader med en særligt stabil finish har fundamentalt ændret hele industrien inden for letbyggeri og derved gjort fermacell® navnet stort og stærkt.  I dag er fermacell® fibergipsplader og de vand- og vejrbestandige Powerpanel® H2O plader ensbetydende med hurtige og økonomiske ekspansionskoncepter til alle områder inden for indvendigt arbejde. Banebrydende innovation har gjort fermacell® til et af de bedst kendte navne inden for byggematerialer i branchen og til Europas førende inden for højkvalitets fibergipsplader og cementbaserede plader.
 
Aestuver®
Aestuver® brandet har eksisteret siden 1989 og har udviklet sig til et af de førende tyske brands inden for glasfiberarmeret letvægtsbetonteknologi. I dag står Aestuver® brandsikringspaneler for højkvalitetsløsninger inden for brandsikring af elektriske installationer og underjordiske trafikanlæg. Et stort udbud af produkter til skillerum, brandsikringsbeklædning og brandsikringssamlinger er også tilgængeligt under dette varemærke.
 

 
×