Brug for support?


Sådan opnår du topkvalitet i malerbehandlingen hver gang

Nu lancerer vi et komplet produktsystem, så du får nemt ved at optimere kvaliteten. Du kan derfor opføre rigtige vægge med de rigtige produkter – og kun én leverandør, én systemgaranti og én produktansvarsforsikring i ryggen. Hver gang.


Danskerne har i dén grad taget fordelene ved fibergips til sig, og der er igennem det seneste årti opsat mere end 40 mio. kvadratmeter fermacell® fibergips i Danmark. Løsningen giver slag- og skruefaste vægge, hvor man altid kan hænge tunge ting op uden brug af plugs.
Men stigende krav til overflader og effektivitet har medført en øget anvendelse af sprøjtespartel de senere år.

Derfor går vi nu hele vejen og lancerer et komplet fermacell® produktsystem, så du nemt optimerer kvaliteten i malerbehandlingen, understreger vores tekniske rådgiver Søren Dyhm: 
- Sprøjtespartel er ikke bare sprøjtespartel, ligesom fibergips ikke bare er gips. For at du kan aflevere et flot stykke kvalitetsarbejde til dine kunder, kræver det, at du kan stole på dine løsninger. De skal være effektive at arbejde med og holde i længden.
 

Opnå besparelser og aflevér et bedre slutprodukt

Det komplette fermacell® produktsystem består af fibergips, stålprofiler eller træ, spartelmasse, papirarmeringsbånd eller retkantede fibergipsplader med klæbefuge samt en specifik sprøjtespartel.
Vi har udviklet sprøjtespartel Medium Pro Plus 639 sammen med Dana Lim. Den muliggør påføring af lagtykkelse på kun 1,5 mm og i begrænsede områder op til 2,0 mm – modsat tidligere 1 mm.


Med en lagtykkelse på 1,5-2,0 mm reduceres materialeforbrug, arbejdstid og miljøbelastning, ligesom arbejdsmiljøet forbedres, når der er færre arbejdsgange forbundet med sprøjtespartling. Søren Dyhm uddyber:
- Med det nye produktsystem er du 100 procent sikker på kvaliteten hver eneste gang, og vi garanterer, at du kan aflevere superstærke, langtidsholdbare vægge.


Det nye produktsystem er beskrevet i vores anvisning om overfladebehandling – ”Hvor går grænsen?” – og understøttes af en produktansvarsforsikring på hele 10 mio. EUR pr. skade. Der er også systemgaranti på anvendelsen af produktsystemet.


- Som maler er du ikke alene sikret, hvis uheldet skulle være ude. Du opnår også besparelser og afleverer et bedre slutprodukt til dine kunder. Kort sagt: En rigtig væg med kun én leverandør og én produktansvarsforsikring i ryggen, understreger Søren Dyhm til slut.
 

Du kan frit downloade ”Hvor går grænsen?” til din computer, mobil eller tablet her


Fordele:

  • Håndterbare lagtykkelser – påføring af 1,5-2,0 mm ad gangen
  • Minimering af arbejdstid
  • Mindre miljøbelastning
  • Forbedret arbejdsmiljø
  • Understøttes af produktansvarsforsikring (10 mio. EUR pr. skade)

 

Sprøjtespartling

Se i videoen herunder, hvordan maleren gør

Overfladebehandling af fermacell® fibergips

×