Brug for support?

En stærk partner til enhvert byggeprojekt

Uanset hvilke udvendige facader det drejer sig om så har James Hardie en god løsning. Skal facaderne være ventilerede, uventilerede, lette at vedligeholde og bevare deres smukke overflade i mange år frem så kan James Hardie tilbyde den optimale løsning til enhvert projekt. Oplev det komplette produktsortiment fra James Hardie Group og find den perfekte løsning til dit projekt.

fermacell® Powerpanel til dine facader

fermacell® Powerpanel HD - Løsningen til udvendige vægge

fermacell® Powerpanel HD plader er cementbundne, glasfiberforstærkede sandwichplader med lette tilslag. Powerpanel HD kan anvendes direkte som udvendige facadeplader til overfladebehandling med fermacell Letmørtel HD pudssystem.
Pladerne er cementgrå, og kanterne viser tydeligt sandwichstrukturen med det mørkegrå, lette tilslag i mellemlaget. Overfladen på den synlige side er glat, mens bagsiden er let bølget eller slebet.

Den pudsede overflade giver en meget vejrbestandig og næsten vedligeholdelsesfri overflade med et arkitektonisk meget stilrent udtryk. Desuden er pladerne vandafvisende i sig selv, så væggene ikke bliver opfugtede mens byggeriet står på. Dette minimerer risikoen for, at der senere opstår problemer med skimmelsvampe.LÆS MERE

fermacell ® Powerpanel H2O - For yderligere facadeløsninger

Powerpanel H2O er en uorganisk cementbundet letbetonplade med sandwichstruktur og armering på begge sider under dæklagene i form af alkaliresistent glasfibervæv. Powerpanel H2O er ubrændbar og opfylder kravene til materialeklasse A1.

Powerpanel H2O sætter ny standard for lette skillevægge til vådrum med stor vandbelastning. Den har en lang række fordele ved brug i vådrum med brusebad i enfamiliehuse (lav belastningsklasse), etageboliger (normal belastningsklasse), omklædningsrum udenfor bruserum, eller i lokaler med stærk kemisk belastning (høj belastningsklasse).

Pladen er desuden velegnet i udendørs miljø - f.eks. som pudsbærende facadeplade og vindplade bag facadebeklædning af træ, udhæng eller lignende.

LÆS MERE

James Hardie facadebeklædninger

Ud over fermacell® produkter til ydervægge og ventilerede facader, tilbyder James Hardie også løsninger til permanent smuk facadebeklædning lavet af fibercement.

De velkendte Hardie® facadeprodukter i fibercement er særdeles robuste, holdbare og UV-resistente, og med deres lave vægt, nem installation, nem vedligeholdelse og miljøvenlighed er det et nemt valg.

Få mere at vide om Hardie® facadeprodukter

Stærkere sammen

Se, hvordan fermacell® og James Hardie facadeløsninger overbeviser.

Fermacell Powerpanel HD

Hardie® Plank facadebrædder - montagevideo

×