Brug for support?

Bone's åbner en splinterny restaurant i hjertet af Vejle

Bone's åbner en splinterny restaurant i hjertet af Vejle

17-03-2015
Dansk Butikstjeneste Retail Aps står for ombygningen af de nye lokaler og har i den forbindelse valgt at bruge fermacell Fibergips. Dels pga. muligheden for at lave 1-lags løsninger og stadig bevare styrken i pladen i forbindelse med ophæng.

Familierestauranten Bone’s, der de seneste to årtier har boet på Dæmningen, flytter. Ibegyndelsen af det nye år rykker restauranten til Nørretorv, hvor den overtager hele tre lejemål, nemlig det hvor Paradis-is, Bar’Sushi og Restaurant Torvet tidligere boede. - Det er ikke fordi, vi får så mange nye kvadratmeter. Men vi får en langt bedre beliggenhed, siger Jan Laursen, medindehaver af Bone’s. Han regner med, at restauranten er på plads i de nye lokaler omkring uge seks.
 

Når familierestauranten åbner på Nørretorv, bliver der som noget nyt udeservering. - Det bliver helt nyt for os i Vejle. Og det er en af de ting, vi virkelig ser frem til, siger Jan Laursen. Bone’s tæller i dag 20 restauranter, hvoraf hovedparten ligger i Jylland.- Restauranten i Vejle er faktisk en af vores ældste restauranter. - Opbakningen fra vejlenserne er god. Det kvitterer vi nu for med at åbne en splinterny restaurant, siger Jan Laursen.

×