Brug for support?

En rigtig væg til en rigtig maler

En rigtig væg til en rigtig maler

25-01-2018
I disse dage går det løs i Nyborg, hvor malermestre fra hele landet mødes for at netværke, udveksle viden og erfaringer og blive inspireret. Fibergipsproducenten fermacell deltager på Nyborg Stævnet og melder om stor interesse for sine solide og robuste fibergipsløsninger.

Minimalistisk udtryk, hårde overflader og skarp finish præger i høj grad de moderne boliger i dag. Det stiller ekstra høje krav om solid kvalitet i byggematerialerne og om høj faglighed hos den udførende.

De øgede krav kan man mærke ude på hos malerne, for der er stor interesse om rådgivning i kvalitetsprodukter som fibergipsvægge. Sådan lyder det fra fermacell, der deltager på Nyborg Stævnet for at møde malerne og tale kvalitet og høj faglighed.

En rigtig væg til en rigtig maler

På stævnet præsenterer fermacell ”en rigtig væg”. Det er en gipsvæg eller loftløsning, som består af stærke og holdbare fibergipsplader.

- Som fagmand bliver maleren ofte taget med på råd om valg af lette, indvendige væg- og loftkonstruktioner. Det er en god anledning til at overveje, hvad der er den bedste løsning på lang sigt. Både i forhold til slutresultatet hos den kunde, der skal se på resultatet, og i forhold til malerens faglighed som En Rigtig Maler, siger salgschef hos fermacell Jens Norddal og tilføjer:

- Maleren er jo ofte den sidste fagmand på byggepladsen og ham eller hende, der har ansvaret for det helt afgørende aspekt ved et byggeprojekt: den sidste finish.

Et resultat, maleren kan være stolt af

Med fibergipsløsninger som fermacell får man en væg der holder i mange år, som er solid og robust og som er lydabsorberende. En fibergipsplade i høj kvalitet gør det lettere og hurtigere at skabe det perfekte slutresultat, som kunderne efterspørger, påpeger Jens Norddal:

- Vi oplever efterspørgsel på materialer og teknikker, der gør det lettere at udføre fejlfrie og holdbare overflader. Heldigvis kan vi vide os sikre på, at vi leverer en god løsning, nemlig en fibergipsplade, som er holdbar, let at spartle og let at reparere. Alt sammen egenskaber, der gør det lettere for maleren at levere et resultat, han eller hun kan være stolt af, siger han.

Partnerskaber mellem maler og producent

En god og tæt dialog mellem producent og maler er afgørende for

- Vores kunder forventer, at vi kan henvise til malere, der kan bearbejde vores produkt korrekt og dermed udnytte deres fulde potentiale for at skabe gode løsninger. Derfor er vi også her på på Nyborg Stævnet i dag for at søge malerfirmaer, som vil indgå i et partnerskab med fermacell, siger Jens Norddal.

Hvis man som professionel og fagligt stærk maler er interesseret i den type samarbejde, tilbyder fermacell uddannelse i, teknikker og i, hvordan man fx spartler fermacell-produkter.

Æstetiske akustikløsninger

På Nyborg Stævnet har fermacell også det nye designprodukt, fermacell ACOUSTIC med, som er en æstetisk loftsløsning, der skaber god rum akustik og rum, der er rare at opholde sig i. Gode akustiske egenskaber bliver stadig vigtigere, både i institutioner, virksomheder og private hjem, og fermacell ACOUSTIC bliver taget godt imod på markedet.

ACOUSTIC-fibergipspladen giver mulighed for at skabe innovative løsninger i høj kvalitet. Men det er malerens faglighed, der er afgørende for, at den vision kan føres ud i livet med den rette finish.

×