Brug for support?

Fibergips er førstevalget

Fibergips er førstevalget

05-07-2018
I denne uge modtog Danske Malermestres medlemmer et nyhedsbrev, hvori de opfordrer malerne til at være særligt opmærksomme, når de for eksempel skal fuldspartle fibergipsplader med sprøjtespartel. Vi hos fermacell vil gerne præcisere den melding.

I nyhedsbrevet skriver Danske Malermestre, at man som maler skal tage forbehold for eventuelle skader, når de fuldspartler med sprøjtespartel på fibergipsplader med henvisning til, at pladerne skulle udvide sig efter montage.

Men man kan trygt bruge fibergips. Når de fugttekniske forudsætninger er i orden på byggepladsen - og når man som maler spartler eller limer med fermacells produkter og efter vores anvisninger, så er fermacell fibergips uden tvivl et af de mest robuste og solide løsninger på markedet.

Millioner af kvadratmeter fibergips

Vi leverer mange millioner kvadratmeter fibergips til byggepladser rundt omkring i Danmark.

Hen over det seneste års tid har vi haft en håndfuld reklamationer, der handler om en nyopstået problematik omkring fugt, og det er disse sager, som Danske Malermestre baserer sin melding på.

Når vi hos fermacell modtager reklamationer, tager vi med det samme individuel hånd om enhver problematik, der måtte være. Derfor har vi også med det samme iværksat en undersøgelse og en række tests, der afdækker problematikken.

Det er korrekt, at man skal være opmærksom på at der er udført dilatationsfuger (bevægelsesfuger), inden malerarbejdet påbegyndes. Og man skal være særlig opmærksom, hvis fugtforholdene på pladsen ikke er normale – også når man anvender fibergipsplader.

Følg montagevejledning, hvis du er i tvivl

Fermacells montagevejledninger viser og forklarer fyldestgørende, hvordan man som maler bedst behandler og arbejder med fermacell-vægge. Find montagevejledninger her

Man kan også se mere i folderen ’hvor går grænsen - fibergips’, som vi har udarbejdet sammen med Danske Malermestre. Find den her

Hvis man som maler har nogen spørgsmål til, hvordan man arbejder med fx at spartle fibergips, kan man til hver en tid kontakte os hos fermacell, og vi står klar med teknisk rådgivning.Kontakt os på tlf.: 39 69 89 07 eller på teknik-dk@jameshardie.com

fibergips er hårdfør og modstår fugt

fermacell er en slag- og skruefast byggeplade. Fibergips delaminerer ikke ved fugtpåvirkninger på byggepladsen. Fibergips holder i mange år og er langt mere robust og slidstærk end lignende produkter. Faktisk garanterer vi, at fibergipsplader holder i så mange år, at vi har indført en brudgaranti på hele 20 år.

Fordelene ved fermacell fibergips er mange - både for dem som arbejder med det og for dem, der skal opholde sig i rum bygget med fibergipsvægge i mange år frem.

×