Brug for support?

salgskontor Danmark

Vi skifter navn til James Hardie Denmark

03-07-2019

Vi har gennemgået lidt af en navneforandring. Det betyder, at du fra nu skal kalde os James Hardie Denmark. Det sker i kølvandet på, at James Hardie Group, der er international markedsleder inden for byggematerialer af fibercement, har opkøbt Fermacell Scandinavia.


Navneforandring er ikke noget, der finder sted ret ofte. Men vi kan bryste os med at have gennemgået én. Det betyder, at vi ikke længere går under navnet Fermacell Scandinavia – men James Hardie Denmark.
Navneskiftet kommer, fordi vi i april 2018 fik nye ejere. Nemlig James Hardie Group. Ud over at ændre vores navn, giver opkøbet os også en bredere produktportefølje. Den består nu af en synergi mellem James Hardies fibercement-materialer til facadebeklædning og fermacell-brandets fibergipsplader.


Det kommer navneskiftet til at betyde
Jens Engbo Norddal, som er vores markedsdirektør, sætter ord på, hvad ændringen kommer til at betyde:
- Navneskiftet er et helt naturligt skridt for os. Vores nye setup gør, at vi kan tilbyde komplette vægsystemer til alt byggeri på stål- og trækonstruktioner. Og med vores nye navn sikrer vi, at vores kunder og samarbejdspartnere får kendskab til det setup og de perspektiver, det giver inden for moderne, state-of-art-facadeløsninger.
Han uddyber, hvordan navneskiftet desuden vil optimere kommunikationen til kunderne:
- Som James Hardie Denmark kan vi bl.a. tilbyde vores kunder store besparelser ved at lægge deres ordrer af fermacell- og James Hardie-produkter sammen. Det vil nu være langt nemmere at kommunikere om den her slags fordele og levere den bedste kundeservice, når vi taler på vegne af én samlet instans og ikke to separate.


fermacell-brandet består – selvfølgelig 
Selvom vi officielt kommer til at hedde James Hardie Denmark, vil fermacell som brand bestå.
- På produktniveau kommer vi stadig til at skelne mellem James Hardie- og fermacell-brandet. Derfor vil produkter som fermacell® fibergipsplader stadig være en del af fermacell-brandet. Og tilsvarende vil produkter som HardiePlank®, HardieWindbreaker® og HardiePanel® fibercement-facadebeklædning forblive en del af James Hardie-brandet, fortæller Jens Engbo Norddal og fremhæver, at fermacell stadig vil have sin egen hjemmeside:
- Man vil stadig kunne klikke ind på fermacell.dk, hvor man får viden om produkter, og hvor man kan læse nyheder, der først og fremmest relaterer sig til fermacell-brandet og det velkendte fibergipsprodukt.

×