En væg må ikke være noget, du lægger mærke til. Dens egentlige eksistensgrundlag er at være en ”usynlig” ramme for dit liv. Svag modstandskraft mod slag og stød og ringe støjdæmpning nedbryder det grundlag. Men med fermacell* kan du imidlertid få alle fordelene ved lette vægge, uden at gå på kompromis med styrken. Da fermacell er en fibergipsplade, er den meget robust samt skruefast og slagfast.

Hos fermacell ved vi, at en fermacell-væg vil holde til alt det, den udsættes for under normale betingelser i bygningens levetid.  Hvis en fermacell væg alligevel skulle blive beskadiget af stød er den også meget let at reparere.

Vi er faktisk så sikre på, at fermacell fibergipsplader kan tåle daglige stød og knubs i travle omgivelser som fx børneværelser, kontorer eller i institutioner, at alle fermacell fibergipsplader kommer med en 20 års brudgaranti**

Ring eller skriv til os på 39 69 89 07 eller garanti-fermacell.dk@xella.com for flere oplysninger om vores garantidækning. Du kan også læse meget mere om fermacell fibergipsvægge i vores Orange Book.

*fermacell er et registreret varemærke i XELLA Group.

**fermacell 20 års brudgaranti er gældende fra 01.01.2017

Betingelser og udstedelse af garantibevis

Vores mest solgte fibergipsprodukter